Projemiz Hakkında

25.02.2018 231

2016 Eğitim öğretim yılı içerisinde başvurmuş olduğumuz Erasmus+ K201 "Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar" alanındaki projemiz kabul edilmiştir. " School is fun! Come on time!" adlı projemiz Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına yazılmış olan projemiz erken okul terklerinin önlenmesini amaçlamıştır.

Projemizde 2 yerel ortak ve 4 yabancı ortak ülke bulunmaktadır. Koordinatör kurum Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olup, yerel ortaklarımız ise Ahlat Kaymakamlığı, Ovakışla Ortaokulu´dur; Polonya, İspanya, Portekiz, İtalya da yabancı ortaklarımızdır.

Toplam 7 ortaktan oluşan projemiz 168.705.00 Euro hibe almaya hak kazanmıştır. K201 alanında Bitlis genelinde kabul edilen tek projedir.

Projemizin uygulanma aşamasına şubat ayında başlanacaktır ve gerçekleşecek olan toplantılar, eğitimler, hareketlilikler ve etkinliklerle Ahlat bölgesi  ve çevre illerdeki kurumlara örnek olmayı hedeflemektedir.